-->

Culori nunta anul 2014

Decoreaza-ti nunta de vis in culorile anului 2014

Daca organizezi nunta in 2014, cu siguranta esti nerabdatoare sa stii despre noile tendinte ce se impun. Afla ca expertii in domeniu nu au stat degeaba ci pun la dispozitia noastra idei si sfaturi noi pentru o nunta de vis. In cadrul acestui eveniment fiecare detaliu, oricat de mic ar fi el, are o importanta foarte mare. Gandeste-te, asadar din timp la alegerea tonurilor de culori ce vor inveseli atmosfera nuntii si vor schimba radical starea de spirit a celor prezenti.
In cazul in care nu sti care sunt culorile in trend anul viitor, designerii iti vor da acest raspuns. Nuntiile anului 2014 care vor fi la moda sunt cele intr-un stil de eleganta clasica inspirat din anii ’20 si din atmosfera filmului “Marele Gatsby”.
Tonurile de culori care vor fi in trend sunt cele pale. Acestea se potrivesc perfect cu nuntiile in stil vintage sau retro unde decoratiunile florale, decoratiunile cu fluturi, colivii si pasari sunt de nelipsit.

O alta culoare vedeta pentru nuntiile anului viitor este galbenul stralucitor. Acesta poate fi folosit ca nuanta centrala si poate fi pus in contrast alaturi de verdele fistic. Pentru aranjamentele florale poti alege trandafirii galbeni in contrast cu cei albi pentru un efect impresionant. Trebuie sa stii ca in 2014 decoratiuniile cu trandafiri vor fi in voga.
O combinatie indrazneata de culori in noul an este cea dintre bleumarin si galben aprins. Aceste nuante vor crea o atmosfera vesela. Alege ca fetele de masa sa fie bleumarin iar decoratiunile sa fie cu galben. De asemenea, rochiile domnisoarelor de onoare intr-un albastru inchis satinat si un buchet de flori in tonuri de galben vor fi de efect. La rochia ta alba de mireasa poti aplica o panglica bleumarin.
Daca integrezi ca nuante centrale tonurile pale de roz alaturi de alte culori secundare vei crea o atmosfera calda, placuta privirii.