Tendinte nunti 2014

Tendinte 2014, afla tot ce e la moda in materie de nunti

Anul 2014 aduce cu el mari schimbari in moda dar si in alte domenii. In ultimii ani nuntile au devenit evenimente care sunt minutios organizate astfel incat sa fie unice si pline de stil. In anul ce urmeaza designerii aduc noi schimbari si in acest domeniu si multe sfaturi pentru un eveniment de exceptie.

In 2014 se poarta nuntiile cu tematica inspirata de luxul si stralucirea anilor ’20 . Ca decoratiuni pentru mesele festive trebuie adoptate elemente aurii, lumanari parfumate, aranjamente florale romantice si alte obiecte ce ne duc cu gandul la seratele relaxante pline de eleganta din trecut.
O alta tematica ce poate fi abordata este cea inspirata din elementele naturii cu multe elemente rustice. De asemenea in 2014 multe cupluri pot opta pentru nuntile organizate in aer liber intr-un decor de vis sau cele organizate pe plaja.
Anul viitor se poarta multe culori indraznete ce pot fi integrate in rochiile domnisoarelor de onoare si in decoratiuniile de la locul receptiei. Pentru un aer funky, mireasa poate purta pantofi colorati iar cele romantice pot opta pentru panglici si fundite intr-o culoare electrica sau pala.

In privinta rochiilor de mireasa, creatorii de moda ne indeamna sa alegem modelele romantice cu dantela si cele cu pliuri. Se mai poarta si cele cu nasturi frontali si fundite dar si rochiile inspirate din farmecul anilor ’20. Pentru miresele indraznete care doresc o rochie unica, avem o veste buna. In tendinte sunt printurile florale care creeaza un efect vizual de exceptie. Rochiile de mireasa cu dantela brodata aplicata, dantela tridimensionala sau cele cut-edge sunt in trend in 2014.
Hairstylistii ne ofera sfaturi in alegerea unui coc impletit sau a unui coc simplu cu o bandana eleganta. Se poarta de asemenea, coafurile inspirate din filmul “Marele Gatsby” si cele lejere.
Expertii fashion nu au uitat de tinuta mirelui. Papionul nu mai este la moda in noul an, in schimb se poarta cravata si vestele. Costumul trebuie sa fie ori extrem de formal si elegant sau daca nu casual. De asemenea, este recomandat sa se asorteze cravata cu vesta pentru un efect dramatic. Butonii de la camasa trebuie sa iasa in evidenta, iar in tendinte acum sunt cei personalizati.