Ce fel de soţ este în funcţie de zodie

Leu


Pentru bărbatul Leu căsătoria este un pas pe care îl face atunci când totul este perfect, aşa că poate fi destul de greu de dus la altar. Pentru început, vrea să aibă o nuntă grandioasă.  În căsnicie, atitudinea egocentristă iese la suprafaţă, aşa că o să vezi că pune mult preţ pe cum îl tratezi în postura de soţ. Îţi va cere atenţie şi libertate în acelaşi timp, dar tot el te va răsfăţa cu momente romantice, care nu vor lăsa rutina să se instaleze.

Fecioară


Bărbatul Fecioară care se însoară trăieşte cu senzaţia că a descoperit o comoară care este numai a lui. Nu îşi va afişa însă în mod ostentativ bucuria. Preferă o nuntă restrânsă şi o căsnicie discretă, astfel că o soţie care „dă din casă” îl va îndepărta.  În căsnicie acest nativ îşi dă interesul, dar este genul de bărbat mai rece, care nu se manifestă cu sentimentalisme, după cum el le numeşte. Deşi veţi avea un cămin călduros, din care nu va lipsi nimic, e cazul să-l înveţi că o căsnicie nu are viitor fără puţin romantism.

Balanţă


Bărbatul Balanţă te va trata ca de la egal la egal. Nu este el genul care să te roage pe tine să îi calci cămăşile, ba chiar te va ajuta la treburile casnice, dacă vede că serviciul tău îţi acaparează mult timp. În căsnicia cu un bărbat Balanţă nu îţi va lipsi absolut nimic, pentru că el îţi îndeplineşte orice nevoie fără ezitări. Singurul lucru pe care trebuie să i-l accepţi este pofta lui de distracţie cu cât mai multe persoane... unele de sex feminin.

Scorpion


Atunci când păşeşte la altar Scorpionul îşi ia un anagajament pe viaţă. Are momente de intensitate raţională care se împletesc cu cele emoţionale, astfel că o căsnicie cu un Scorpion nu este pentru cele slabe de inimă. El se va asigura că veţi rămâne un cuplu de vis, oricâte responsabilităţi au apărut în peisaj. Problema este că Scorpionul are standarde ridicate şi obişnuieşte să critice ori de câte ori păşeşti greşit. Pentru acest nativ este foarte important să fii pe placul lui, aşa că e cazul să înveţi arta negocierii, dar şi pe cea a compromisului.