-->

Marturii Nunta ieftine

BebeStudio11 vine in intampinarea clientilor cu o gama de marturii nunta ieftine si anume marturii personalizate magneti de frigider dreptunghiulari mici la pretul de 2 ron/buc.

http://www.marturiinunta11.com/p/marturii-nunta-magneti-dreptunghiulari.html

Avem o grafica imbietoare, o grafica diversa care se poate adapta cerintelor dumneavoastra. 
Grafica este adaptata pentru diverse teme si anume - romantica, vesela, haioasa, clasica.
Suntem deschisi la propuneri si vom incerca sa ne ridicam la inaltimea dorintelor si viselor dumneavostra.
Stim ca nunta este un moment unic din viata fiecarei domnisoare sau fiecarui domn, astfel incat punem mare pret pe calitate si mai ales pe comunicare.
Va vom spune si de ce ati putea opta pentru o marturie nunta ieftina cum este magnetul personalizat de frigider. 
Desi la un pret micut el poate aduce zambete invitatilor dumneavoastra atat in momentul in care acestia vor descoperi micul cadou pe masa cat si dupa ce magia nuntii se va sfarsi, vor avea ocazia ca privind magnetul lipit pe frigider sa rememoreze cu drag amintirea momentului. 
Venim cu idei de marturii care sa raspunda intrebarii dumneavoastra si anume - Ce pot darui la nunta mea invitatilor fara sa fie un obiect inutil si aruncat si sa le mai aduca aminte de NOI, de evenimentul nostru magic macar o perioada de timp? Noi consideram ca am gasit un raspuns la aceasta intrebare si mica marturie nunta ieftina satisface pe deplin cerinta.
Magnetii nostri de frigider sunt printati pe hartie foto care se aplica pe foaie de magnet de 0.50mm pe toata suprafata printului.
Imaginile de grafica sunt de calitate si printul se face cu o strictete maxima si astfel poate porni catre dumneavoastra si invitatii speciali din ziua nuntii o marturie nunta ieftina si garantat apreciata.
Va multumim ca ati parcurs aceste randuri si poate ne vom intalni pentru o colaborare magica.
Semnam Noi - echipa BebeStudio11 pusa la dispozitia dumneavoastra.